Piure de spanac cu ardei copt

de AndrutzaP in Aperitive / Garnituri, 15 Iul 2016 | 506 vizualizari

 

   Spanacul este intotdeauna o alegere sanatoasa pentru o garnitura. De data aceasta am ales sa-i adaug in compozitie 2 ardei copti, pentru un plus de aroma.
   Foarte bun rezultatul! Va invit sa incercati.

 

INGREDIENTE

  • 900 g spanac congelat
  • 1 ceapa
  • 6 catei de usturoi
  • 4 linguri ulei
  • 2 ardei capia
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de spanac cu ardei copt:

Ardei spalati se pun la copt in cuptor.


Spanacul se fierbe 10 minute (spanacul se adauga in apa cand aceasta atinge punctul de fierbere). Dupa 10 minute de fiert, scurgeti spanacul foarte bine de toata apa/zeama.


Intr-o tigaie puneti cele 4 linguri de ulei si caliti ceapa si usturoiul. Cand acestea s-au inmuiat adaugati spanacul scurs complet. Amestecati energic sa se omogenize. Gatiti spanacul la foc mic pana scade absolut toata zeama. Cand nu mai este zeama deloc adaugati sare, veti observa ca isi mai lasa iarasi un pic de zeama.


Intre timp, curatati ardeii copti de coaja si maruntiti-i cu un blender vertical.


Adaugati si ardeii peste spanac si mai gatiti pentru 10 minute.


Asezonati cu sare si piper.


Serviti ca si garnitura!


Sa aveti pofta!


 

TIPS-URI

1

Daca nu gatiti spanacul bine isi va lasa zeama dupa ce s-a racit.

2

Puteti sa renuntati la ardeiul copt si atunci veti avea un piure de spanac clasic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de spanac cu ardei copt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Satisfyyourcravings 1

15.07.2016, 22:11

Imi place!

mirela0911 1

17.07.2016, 10:21

Zamfira 1

19.07.2016, 09:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

ieri la 23:06

Somon pe pat de legume la cuptor

de oanapl 5

ieri la 22:59

Paste carbonara cu sos de smantana

de oanapl 5

ieri la 22:48

Rondele de cartofi, cu unt si cascaval la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 19:02

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv (2)