Dublu Kinder Pingui

de deyutzky in Prajituri, 13 Oct 2011 | 16051 vizualizari

 

dupa reteta Laurei Adamache...o recomand, e foarte buna!!!

 

INGREDIENTE

  • FOI:
  • 120 gr unt
  • 120 gr albusuri (4 albusuri)
  • 120 gr zahar pudra
  • 120 gr faina
  • 5-6 linguri cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  • CREMA:
  • 200 gr frisca lichida
  • 3 linguri de miere
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dublu Kinder Pingui:

Pregatim FOILE: untul cu zaharul le mixam bine peste care adaugam albusurile batute spuma si amestecam. Peste aceasta compozitie adaugam faina amestecata cu cele 6 linguri de cacao si praful de copt si amestecam bine.

Compozitia obtinuta o impartim in doua. Jumatate din compozitie o intindem pe o hartie de copt in tava si o dam la cuptor pt 4 minunte. Cand foaia este gata se lasa la racit si se procedeaza la fel si pt cealalta.

Pregatim CREMA:

Batem frisca bine, adaugam mierea si mixam pana ce frisca se intareste.

Ne apucam de asamblat prajitura. Foile le taiem in jumatate iar peste fiacare foaie adaugam cate un strat de crema. Dupa ce am terminat de asamblat dam la rece pentru o ora. Dupa ce s-a racit o scoatem din frigider si o taiem in patratele.

Pofta bunaaaa!!! o s-o repet curand pt ca e minunata

Daca ti-a placut reteta noastra "Dublu Kinder Pingui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

MagdaMag 1

16.11.2011, 23:17

Larisel 1

29.09.2013, 00:40

De pofta a trebuit sa cobor sa-mi cumpar unul!! Arata atat de bine!!

Toamna07 1

30.09.2013, 17:38

O fac si eu,trebuie!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gofre sarate cu spanac

de RODIMUR 7

ieri la 23:46

Ciorba simpla  de fasole   galbena pastai

pe 31.07 la 23:51

 Spata de caprior la Multicookerul 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot!

pe 31.07 la 23:39

Crostata cu crema de vanilie si piersici

pe 31.07 la 14:31

TOP
utilizatori

mihaelar63

7042 puncte

Rocsi

4413 puncte

Constelatialeu

2471 puncte

mirela0911

2254 puncte

robert_b

2026 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de dovlecei
  • 27

    MA

  • 28

    MI

  • 29

    J

  • 30

    V

  • 31

    S

  • 01

    D

  • 02

    L

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gofre sarate cu spanac

de RODIMUR 7

ieri la 23:46

Ciorba simpla  de fasole   galbena pastai

pe 31.07 la 23:51

 Spata de caprior la Multicookerul 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot!

pe 31.07 la 23:39

Crostata cu crema de vanilie si piersici

pe 31.07 la 14:31

RETETA RECOMANDATA
Prajitura greceasca