Dulceata de afine

de Oana in Dulceata / Gem, 12 Aug 2015 | 3859 vizualizari

 

Pentru ca e sezonul afinelor, nu am rezistat sa nu fac si eu macar cateva borcanele :)

 

INGREDIENTE

  • afine – 1,5 kg
  • zahar gelifiant – 500 g
  • lamaie – 1 buc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de afine:



  • Spalati bine afinele si alegeti crengutele sau frunzulitele




  • Puneti afinele intr-o oala incapatoare impreuna cu zaharul si zeama de lamaie




  • Puneti la fiert, la foc potrivit




  • Din momentul in care incepe sa fiarba lasati 15 minute pe foc, apoi dati deoparte




  • Puneti dulceata fierbinte in borcane curate si uscate si inchideti bine capacele




  • Acoperiti borcanele cu un prosop gros si lasati-le sa se raceasca lent



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de afine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

MOKUSKA 1

13.08.2015, 10:59

Criss 1

13.08.2015, 14:19

O bunatate.

Ksenya 1

13.08.2015, 21:51

dulceata ta asteapta papanasii,super prezentarea!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Panna cotta cu aroma de lavanda
  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Choux a la creme

de RuxyRux 9

ieri la 22:55

Fursecuri cu lămâie

de RODIMUR 5

ieri la 18:30

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de capsuni reteta