Dulceata de agrise cu lavanda - Provence

de Ksenya in Dulceata / Gem, 6 Iul 2016 | 678 vizualizari

 

Demult, tot ma intrebam cum o fi daca as face o dulceata cu parfum de lavanda? Acu', ca a inflorit lavanda, hai Ksenya pe testat. Ce sa va spun.... rezultatul....e...    Va las si pe voi sa testati. Spor la treaba!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de agrise
  • 1 kg de zahar
  • 2-3 crengute de lavanda
  • 100 ml apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de agrise cu lavanda - Provence:

Curatam agrisele de codite si de moti, spalam in 2-3 ape si le lasam la scurs. Adaugam zaharul peste ele, scuturam un pic si le maruntim la robot. Se obtine o pasta.


Intr-o oala turnam apa ,asezam crengutele de lavanda spalate in prealabil si le lasam la foc mediu timp de 2 minute. Adaugam pasta de agrise si lasam sa fiarba, pana obtinem consistenta dorita. Inlaturam mereu spuma formata.Oprim focul si lasam sa se racoreasca.Scoatem crengutele si umplem borcanele. Inchidem ermetic. Mie mi-a iesit 4 borcanele de 400 g.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Daca doriti ca parfumul sa fie mai intens puteti sa mai adaugati crengute de lavanda

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de agrise cu lavanda - Provence" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

miki_a 1

09.07.2016, 11:25

Imi place simpla, dar aromata cred ca e de vis! Felicitari, spor si succes la cat mai multe testari reusite!

RuxyRux 1

09.07.2016, 12:16

O minunatie!

ancutsa 1

17.07.2016, 16:44

Arata foarte frumos, interesanta alegere, trebuie sa fie delicioasa dulceata ta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Gem de capsuni cu banane