Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Demult, tot ma intrebam cum o fi daca as face o dulceata cu parfum de lavanda? Acu', ca a inflorit lavanda, hai Ksenya pe testat. Ce sa va spun.... rezultatul....e... Va las si pe voi sa testati. Spor la treaba!
Curatam agrisele de codite si de moti, spalam in 2-3 ape si le lasam la scurs. Adaugam zaharul peste ele, scuturam un pic si le maruntim la robot. Se obtine o pasta.
Intr-o oala turnam apa ,asezam crengutele de lavanda spalate in prealabil si le lasam la foc mediu timp de 2 minute. Adaugam pasta de agrise si lasam sa fiarba, pana obtinem consistenta dorita. Inlaturam mereu spuma formata.Oprim focul si lasam sa se racoreasca.Scoatem crengutele si umplem borcanele. Inchidem ermetic. Mie mi-a iesit 4 borcanele de 400 g.
Pofta buna!
1
Daca doriti ca parfumul sa fie mai intens puteti sa mai adaugati crengute de lavanda
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult