Dulceata de capsuni reteta

de Alexandra Elena in Dulceata / Gem, 10 Mai 2014 | 3610 vizualizari

 

 Dulceata de capsuni reteta

 

INGREDIENTE

  • Dulceata de capsuni reteta
  • 4 kg capsuni
  • 2 kg zahar
  • zeama de la o lamaie
Portii: 15
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de capsuni reteta:

Dulceata de capsuni reteta

Curatam capsunele, le spalam, daca sunt mari le taiem in doua, daca sunt mai micute le putem lasa intregi. Intr-o cratita se pune un strat de zahar, unul de capsune, dupa e se zdrobesc putin se adauga alt strat, procedam asa pana cand terminam capsunele. Se fierbe la foc mic, amestecand din cand in cand, aproximativ o ora. Punem pe o farfurie putina dulceata, daca este legata e gata. Adaugam zeama de lamaie si mai lasam sa dea un clocot.

 Lasam dulceata sa se raceasca un pic, apoi o punem in borcanele spalate si uscate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de capsuni reteta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

laura_n 1

12.05.2014, 13:31

Alexandra Elena 1

14.05.2014, 00:42

Multumesc

Ancutsa 1

03.10.2016, 19:05

E preferata mea! Tare buna dulceata ta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de capsune cu gelfix