Dulceata de capsuni reteta

de Andra_Constantinescu in Dulceata / Gem, 21 Iun 2015 | 2541 vizualizari

 

Dulceata de capsuni reteta
Cui nu-i place dulceata de capsuni? Eu cred ca tuturor iubitorilor de dulceata le place. Au iesit aproape doua borcane de 400 g, dar nu le-am facut pentru iarna, ci ca sa le savurez acum.

 

INGREDIENTE

  • Dulceata de capsuni reteta
  • 800 g capsuni;
  • 300 g zahar.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de capsuni reteta:

Dulceata de capsuni reteta

Se spala capsunile si li se indeparteaza coditele. Se pun intr-un tuci, iar peste ele se adauga zaharul. Se pun la fiert la foc mic pana cand se leaga.

Dulceata se toarna fierbinte in borcanele spalate si uscate si li se pun capacele, strangandu-le bine.

 

TIPS-URI

1

Daca doriti ca dulceata sa tina mai mult timp, se fierb borcanele (cand dulceata este fierbinte) la cuptor intr-o tava cu apa, sau la foc, intr-un vas cu apa. Atentie, apa trebuie sa fie tot fierbinte pentru a nu se sparge borcanele.

2

Se fierb timp de 30-40 de minute.

3

Se lasa la racit in apa respectiva sau se invelesc in paturi, lasandu-se 1-2 zile la racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de capsuni reteta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Moni_alex 1

21.06.2015, 22:14

foarte buna!

Gicuta 1

22.06.2015, 08:30

Andra_Constantinescu 1

22.06.2015, 09:22

Multumesc, fetelor!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dulceata din flori de liliac