Dulceata de capsuni reteta a la Dr Oetker

de Panacris in Dulceata / Gem, 4 Iun 2012 | 6442 vizualizari

 

Dulceata de capsuni reteta
De vreo 2 ani, tot vreau sa incerc varianta cu gelfix de la Dr. Oetker. Am fost suprins placuta, nu stiu cat de eco este, dar va asigur ca se face foarte repede, si ramane culoarea naturala.;)

 

INGREDIENTE

  • Dulceata de capsuni reteta
  • capsuni curatate 2000 g.,
  • zahar tos 2000g.,
  • gelfix 2:1 Dr. Oetker 2 plicuri,
  • sare de lamaie 2 plicuri
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de capsuni reteta a la Dr Oetker:

Dulceata de capsuni reteta


Fructele se spala si se curata de codite. Continutul plicurilor de gelfix, se amesteca cu 4 linguri de zahar si se adauga peste fructe, se amesteca usor si se pun la fiert la foc mare. Dupa ce clocoteste, se ia oala de pe foc, se adauga rstul de zahar si sarea de lamaie, se amesteca usor si se lasa "fix" dupa ceas 2 minute, apoi se ia de pe foc. Se umplu imediat borcanele, spalate si sterilizate, se sigileaza, se intorc borcanele si se lasa sprijinte de capac pana a doua zi, invelite in paturi.

 

TIPS-URI

1

Sarea de lamaie am pus-o de siguranta, dar ea se poate elimina din ingrediente.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de capsuni reteta a la Dr Oetker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Panacris 1

05.06.2012, 07:56

Multumesc ptr aprecieri! Si spor la treaba si succes celor care se apuca de treaba!

mena29 1

05.06.2012, 11:12

Cris,eu de vreo cativa ani o fac tot asa si inca traim Fiica mea o prefera in acest mod facuta.

Sim0na 1

05.06.2012, 12:06

Foarte frumoasa ti-a iesit! La capitolul conserve... traiasca mama!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cozonacul bunicii
  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de capsuni reteta cu fructoza