Dulceata de capsuni reteta cu busuioc

de mihaelar63 in Dulceata / Gem, 23 Iun 2012 | 2027 vizualizari

 

Dulceata de capsuni reteta Anul trecut am facut dulceata de capsuni cu menta , acum mi-am zis sa schimb si am facut capsuni cu busuioc . Au un gust divin si sunt foarte multumita de combinatie .

 

INGREDIENTE

  • Dulceata de capsuni reteta
  • 2 kg capsuni
  • 2 fire busuioc verde
  • 1 kg zahar
  • zeama de la o lamaie
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de capsuni reteta cu busuioc:

Dulceata de capsuni reteta


Am spalat si curatat capsunile pe care am presarat jumatate din cantitatea de zahar .


Am lasat sa se odihneasca peste noapte si a doua zi am fiert capsunile intr-o oala cu pereti non-aderenti .


In timpul fierberii am adaugat busuiocul verde .[ maximum 30 min ]


La sfarsit am pus restul de zahar si zeama de la o lamaie .


Am scos crengutele de busuioc si am pus dulceata in 3 borcane curate de 400 gr cu capac infiletabil .


Am preferat sa le dau la dunst cald-umed [ intr-o cratita cu apa ] fara sa mai folosesc conservant .

 

TIPS-URI

1

Lasati imaginatia si pofta sa zburde si incercati combinatii noi .

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de capsuni reteta cu busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Sim0na 1

23.06.2012, 23:04

N-am mancat niciodata, dar trebuie probat!

diaconta 1

23.06.2012, 23:16

sunt curioasa ce gust are

portiadelumina 1

01.04.2013, 17:20

Ce minunăţie!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lipie cu legume
  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de cartofi

de xana 5

ieri la 16:02

Desert prajitura cu foi de napolitana, caramel si nuca

de Oana 9

ieri la 14:00

Napolitane de post

de xana 5

ieri la 13:15

Tarta cu ciocolata si blat din granola

ieri la 10:15

Tortulet de biscuiti

de GeorgiG 5

pe 20.02 la 21:59

RETETA RECOMANDATA
Căpșuni făcute dulceață/gem - Panacris