Dulceata de cirese

de andreea_angelo in Dulceata / Gem, 16 Iun 2012 | 2053 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de cirese
  • 500 g zahar
  • 1 lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de cirese:

Se spala ciresele si se scot samburii.


Se toarna zaharul peste ele si se lasa cateva ore pt a lasa zeama.


Zeama se pune la fiert pana aproape s-a inchegat(se incearca pe o farfurie).


Se pun ciresele in oala peste zeama si se mai lasa cateva minute la fiert.


Dupa care se pune si lamaia taiata bucatele.


Dulceata e gata, trebuie doar pusa in borcane si sterilizata!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

andreea_angelo 1

18.06.2012, 22:24

Probabil,nu stiu inca,astept sa se coaca visinile,cred ca trebuie mai mult zahar

Bya Ralu 1

28.06.2012, 20:31

si eu vreau un borcan

andreea_angelo 1

30.06.2012, 21:04

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

4879 puncte

Rocsi

4490 puncte

Constelatialeu

4267 puncte

Lau

Lau 9

4125 puncte

lucy2002

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Iahnie de fasole boabe
  • 08

    D

  • 09

    L

  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de gogonele