Dulceata de gutui

de mihasara in Conserve, 9 Oct 2015 | 1308 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg gutui curatate(fara samburi)
  • 1 kg de zahar
  • 800 ml apa
  • sucul de la o lamaie
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de gutui:



  1. Curatam gutuile de puf si le spalam bine.

  2. Le curatam de partea dura din mijloc si de seminte.

  3. Le taiem cubulete si le stropim cu sucul de lamaie sa nu-si schimbe culoarea.

  4. Intre timp punem intr-o cratita cu fundul mai gros apa si zaharul, la fiert.

  5. Dupa ce se topeste zaharul si siropul fierbe, rasturnam peste sirop cubuletele de gutui.

  6. Amestecam din cand in cand sa nu se lipeasca dulceata de fundul cratitei.

  7. Este gata cand gutuile sunt moi si in plus scoatem pe o farfuriuta un pic de dulceata sa vedem daca s-a legat.

  8. Se lasa sa se raceasca putin dupa care o asezam in borcane.

  9. Punem borcanele intr-o tava si le bagam la cuptor pentru 10 minute.

  10. Le lasam in cuptor pana se racesc si le depozitam in camara.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de gutui" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

-Licurici- 1

09.10.2015, 10:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pastai la borcan pentru iarna