Dulceata de mere

de dany3la in Dulceata / Gem, 27 Sep 2012 | 16779 vizualizari

 

Eu impreuna cu mama ne-am gandit ce sa facem cu 5 kg de mere.Mama a spus sa facem dulceata,si am facut.Este delicioasa sper sa o incercati si voi!

 

INGREDIENTE

  • Mere -5 kg
  • Apa-500 ml
  • Zahar-1 kg
  • Baton de vanilie/scortisoara - jumate de baton.(eu nu am avut si am pus esenta de lamaie)
Portii: 11
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de mere:

Se spala merele,apoi se curata de coaja si se taie in sferturi sau in felii subtiri(eu le-am taiat sferturi)


Se pun merele si apa la fiert


Dupa 30 min se adauga zaharul si se fierbe in continuare inca 30 min,indepartand mereu spuma formata


Inainte de a stinge focul,se pune in cratita batonul de scortisoara/vanilie ,taiat in jumatate ,pe lungime(eu am pus esenta)


Se stinge focul


Se lasa la racit 5 min apoi se pun in borcane

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de mere" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
239.99 lei
215.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Mihaela11_jo 1

02.03.2013, 19:15

La Multi Ani! de la Amman si multe aniversari fericite alaturi de cei dragi tie

Bunica 1

02.03.2014, 11:54

La multi ani!

miki_a 1

02.03.2016, 23:31

La multi ani!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4197 puncte

Catalina L

3391 puncte

 Merisor

3247 puncte

Constelatialeu

2943 puncte

RODIMUR

2844 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmale cu carne si dovleac
  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

RETETA RECOMANDATA
Gem de mere