Dulceata de cirese amare

de iri_iri in Dulceata / Gem, 18 Iun 2013 | 5118 vizualizari

 

......am asteptat cu nerabdare sa se coaca ciresul din gradina cumnatei mele si bineinteles m-am pus pe treaba cu soacra mea la scos samburii sa facem o dulceata buna cum numai cea de cirese amare poate fi......

 

INGREDIENTE

  • 8 cani de cirese fara samburi,
  • 2 kg de zahar,
  • o lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de cirese amare:

Dupa ce m-am vazut cu ciresele fara samburi am pus zaharul deasupra si am asteptat sa se mai racoreasca vremea ca era tare zabuseala in bucatarie de nu puteai sta. Apoi am pus ciresele la fiert la foc moderat spumuind din cand in cand. Cand aproape au fiert am adaugat lamaia taiatA in felii si apoi pe sfert . dupa ce s-a racit un pic am asezat dulceata in borcane dupa care am lasat pana a doua zi borcanele cu gura in jos. Mi-au iesit 8 borcane de 400 gr de dulceata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de cirese amare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Anett 1

19.06.2013, 11:48

Rocsi 1

19.06.2013, 14:55

Foarte buna este. De ceva anisori nu am mai mancat

iri_iri 1

19.06.2013, 17:22

multumesc mult

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de cirese amare