Apa cu zaharul si zeama de lamaie se pun la fiert.
Piersicile se spala, se curata de coaja si se taie felii. Se pun intr-un castron cu apa sa nu-si schimbe culoarea.
Dupa ce sunt toate taiate se pun la fiert in siropul format si se fierbe la foc mic pana cand dulceata se leaga.
Se lasa putin sa se raceasca, dupa care se pune in borcane.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro