Dulceata de piersici

de Corinuta in Dulceata / Gem, 6 Iul 2010 | 4143 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente ptr 2 borcane:
  • 1 kg de piersici
  • 600 g zahar
  • 1/2 l apa
  • zeama de la o lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de piersici:

Apa cu zaharul si zeama de lamaie se pun la fiert.


Piersicile se spala, se curata de coaja si se taie felii. Se pun intr-un castron cu apa sa nu-si schimbe culoarea.


Dupa ce sunt toate taiate se pun la fiert in siropul format si se fierbe la foc mic pana cand dulceata se leaga.


Se lasa putin sa se raceasca, dupa care se pune in borcane.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

nadina73 1

07.07.2010, 00:04

am trecut-o la favo sa incer cu persici sau cu nectarine ,ce zici nu ar merge?super nota 10 de la mine

Corinuta 1

07.07.2010, 00:16

Teo, pe astea le-am "comis" fara sa vreau ptr ca am primit niste piersici daca o faceam intentionat, iesea mai multa dulceata

Corinuta 1

07.07.2010, 00:16

Nadina, merge super si cu nectarine!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu zmeura
  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de dovleac