Dulceata de sfecla rosie

de Valclaudia in Dulceata / Gem, 19 Oct 2012 | 4677 vizualizari

 

reteta am preluat-o de la Bunica. Sarumana,Buni! Multumesc pentru idee....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg sfecla rosie
  • 1 kg zahar
  • 1 l apa
  • 1 lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de sfecla rosie:

Am pus apa la fiert cu zaharul pana s-a facut sirop ( de consistenta mierii).

In acest sirop am adaugat coaja si miezul lamaii taiate marunt.

Intre timp am curatat si taiat sfecla la dimensiunile potrivite pentru dulceata.

Am adaugat sfecla in sirop, si am asteptat (mult si bine) sa se ingroase.

Rezultatul insa, a intrecut toate asteptarile mele si ale familiei! E o dulceata excelenta!!!

Spor la treaba, bucatarasi! Merita sa o incercati! :)

TIPS-URI

1

Dulceata mea nu are culoarea pe care am vazut-o in poze la Bunica. Cred ca sfecla n-a fost la fel de inchisa la culoare. Ori poate eu am fiert-o mult mai mult.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Lau 1

19.10.2012, 21:11

am sa fac si eu

Valclaudia 1

19.10.2012, 21:21

Repet si eu reteta; voi tripla, probabil cantitatile pentru ca prea ne-a luat prin surprindere rezultatul... Buni stie ce spun! E delicioasa!!!

Panacris 1

18.08.2017, 16:44

Mâine îi vine din nou rândul Așa poate aduc și rețeta Minunată!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de sfecla rosie