Dulceata de visine

de Angelina_Elena in Dulciuri, 22 Iun 2013 | 1959 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 kg visine fara samburi
  • 4,5 kg zahar
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de visine:

Spalam visinele, scoatem samburii si le punem intr-o oala mai mare.


Punem zaharul peste ele, amestecam si le lasam 3 ore pana lasa zeama sau pana a doua zi.


Le punem apoi la fiert pe ochiul de la aragaz.


Fierbem dulceata de visine pana cand zeama lasata se ingroasa.


Punem dulceata de visine in borcanele spalate si sterilizate.


Inchidem capacele ermetic si lasam borcanele cu dulceata de visine cu gura in jos, invelite in paturi pana a doua zi.


E minunata, dulce-acrisoara!

 

TIPS-URI

1

Pentru a incerca daca dulceata de visine e fiarta destul punem o lingura de dulceata pe o farfuriuta si lasam sa se raceasca pentru a vedea daca are consisteta dorita!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Angelina_Elena 1

23.06.2013, 12:04

multumesc Crisulina!

Rocsi 1

23.06.2013, 13:09

Ce bunatate. As vrea si eu sa fac dar sa vad ce visine reusesc sa gasesc

Angelina_Elena 1

23.06.2013, 14:21

Rocsi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

5608 puncte

Constelatialeu

4893 puncte

Rocsi

4717 puncte

RODIMUR

4649 puncte

 Adi

4360 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de visine cu zahar (mai) putin