Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Zmeura se spala si se scurge.
Zaharul si apa se pun intr-o cratita pe foc. Cand incepe sa fiarba si zaharul s-a topit, se adauga zmeura. Se lasa sa fiarba la foc mic amestecand de cateva ori cu o lingura de lemn, cu grija sa nu se sfarame zmeura. Dupa 30 min se testeaza consistenta punand cateva picaturi pe o farfurie. Atentie! Cand se raceste se ingroasa foarte mult.
Cand dulceata este gata se varsa fierbinte in borcane, se capseaza si se aseaza borcanele cu capacele in jos; se tin asa pana se racesc complet.
1
A se indeparta spuma rezultata pe timpul fierberii
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult