Dulceata din catina Panacris

de Panacris in Dulceata / Gem, 27 Oct 2012 | 1891 vizualizari

 

Bunica mi-a luat-o inainte, asa ca a trebuit sa gasesc o alta reteta ptr prepararea dulcetei delicioase din catina. Am cercetat si am compilat, astfel am reusit sa creez o dulceata cu o arama nemapoimenita:-*

 

INGREDIENTE

  • pasta de catina 1000g,
  • zahar tos 1000g,
  • apa 1 cana,
  • lamaie 1 bucata,
  • scortisoara pudra 1 lingurita
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata din catina Panacris:

Zaharul se pune la fiert cu apa. Intre timp lamaia se spala bine si se taie cubulete. Dupa ce s=a topit zaharul, se adauga cubuletele de lamaie , se lasa la fiert cca. 10 minute, apoi se adauga pasta de catina, lasandu-se la fiert la foc mic cca. 30 de minute. La finalul fierberii, se adauga scortisoara, lasandu-se inca cca 1 minut la fiert. Dulceata se pune fierbinte, in borcanele sterilizate, care apoi se capacesc si se lasa la odihna pana a doua zi. 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata din catina Panacris" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Dulceata din catina Panacris-0
Dulceata din catina Panacris-1
Dulceata din catina Panacris-2
Dulceata din catina Panacris-3
Dulceata din catina Panacris-4
Dulceata din catina Panacris-5
Dulceata din catina Panacris-6
Dulceata din catina Panacris-7
Dulceata din catina Panacris-8
Dulceata din catina Panacris-9

COMENTARII (22)

diaconta

diaconta 1

27.10.2012, 21:37

cred ca-i foarte buna si mai ales sanatoasa

adry88

adry88 1

28.10.2012, 10:22

anca_rm

anca_rm 1

16.10.2013, 12:08

cred ca e tare buna , cautam pe aici ceva reteta cu catina. Am primit un flacon de pasta si nu prea stiam ce pot face cu ea. Reteta asta o sa o fac .

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!