Dulceata din fructe de soc

de vio_dreams in Dulceata / Gem, 26 Aug 2013 | 1977 vizualizari

 

In dulceata asta natura a inchis o adevarata desfasurare de forte, incat as indrazni sa spun ca e un medicament cum rar intalnesti, o adevarata minune a naturii! Daca aveti ocazia sa culegeti fructe de soc neaparat sa faceti dulceata asta, pe langa faptul ca e absolut minunata, e si un medicament bun la toate. Socul e un puternic stimulent al sistemului imunitar concurand cu succes cu vaccinurile antigripale. Si ca sa va faceti o idee gustul si textura sunt asemanatoare cu cel al dulcetii de mure.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fructe de soc
  • 1 kg zahar
  • 100 ml apa
  • zeama de la o lamaie
  • 3 plicuri zahar vanilat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata din fructe de soc:

Desfacem bobitele de soc de pe crengute. Vom alege doar fructele bine coapte. Le spalam in doua trei ape si le lasam deoparte.


Intr-un vas fierbem apa impreuna cu zaharul pana se transforma in sirop.


Adaugam fructele de soc, zaharul vanilat si zeama de lamaie.


Din acest moment fierbem circa 45 minute dulceata. Pare mult, insa dulceata de soc se leaga mai greu decat o dulceata obisnuita.


Punem dulceata fierbinte in borcanele sterilizate si capsam bine borcanele. Intoarcem borcanele cu fundul in sus pana se racesc, impiedicand astfel aerul sa intre.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata din fructe de soc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

COMENTARII (23)

Corinuta 1

27.08.2013, 21:36

Arata grozav!

vio_dreams 1

28.08.2013, 15:53

M-ati coplesit cu laudele, ma bucur ca va place, e intr-adevar deosebita si are si multiple beneficii!

RuxyRux 1

11.09.2013, 22:24

Ce dulceata minunata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Dulceata din fructe de soc