Dulceata/gem de mere,pere si gutui

de ramo_cata in Dulceata / Gem, 4 Noi 2009 | 32017 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg mere 
  • 1 kg pere
  • 1 kg gutui
  • 1.5 kg zahar
  • 250ml apa
  • sare de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata/gem de mere,pere si gutui:

Am curatat fructele de coaja si le-am dat pe razatoarea mare.Le-am pus intr-o cratita,am adaugat zaharul,sarea de lamaie si apa,le-am amestecat si le-am pus la fiert,prima jumatate de ora le-am fiert la foc mare(mestecand din cand in cand sa nu se prinda pe fundul cratitei) apoi inca o jumatate de ora la foc mic.mi-au iesit 3 borcane de 400gr si unul de 800 gr...e delicios!!!

 

TIPS-URI

1

sarea de lamaie poate fi inlocuita cu zeama de lamaie,eu nu am avut in casa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata/gem de mere,pere si gutui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

ramo_cata 1

05.11.2009, 23:32

michelle,anca este tare buna..are o aroma mai speciala decat cea de gutui..

liana_geicu 1

15.11.2009, 21:06

sunt tare curioasa cum este ....eu credeam ca cea de gutui este cea mai buna...

ramo_cata 1

16.11.2009, 12:45

si eu am fost curioasa si am incercat-o..e la fel de buna ca cea de gutui

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Ina

Ina 7

7730 puncte

Panacris

6719 puncte

lucy2002

5001 puncte

Rocsi

4939 puncte

gaby_duceag

3129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Oua turcesti cu unt brun si spanac
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocanita de ciuperci cu pilaf si pipote

de Ancutsa 5

pe 15.08 la 20:08

Unt de arahide de casa

pe 15.08 la 09:58

Desert inghetata rapida caise -cocos

pe 15.08 la 09:50

RETETA RECOMANDATA
Gem de prune