Dum Aloo (Curry de cartofi)

de RoXx in Mancaruri de legume, 5 Noi 2012 | 3556 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi marime medie
  • o ceapa rosie
  • 200 gr rosii cubulete
  • patrunjel
  • 2 lingurite praf curry
  • 1 lingurita praf chilli
  • o lingurita praf turmeric
  • 1/2 lingurita ienibahar
  • 1 lingurita praf ghimbir
  • 1 lingurita praf usturoi
  • sare
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dum Aloo (Curry de cartofi):

Cartofii se curata, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare.Cand sunt gata , se scot din apa si pastram cam 100 ml din apa in care au fiert cartofii.Ceapa se curata,se taie marunt si se pune la calit in 1-2 linguri de ulei si un praf de sare.Dupa 3-4 min adaugam peste ceapa si condimentele si cartofii si amestecam usor.Punem peste, rosiile cubulete si cei 100 ml din apa in care au fiert cartofii si mai lasam pe foc 2-3 minute.Cand sunt gata oprim focul si presaram deasupra patrunjelul tocat marunt.Se servesc imediat alaturi de roti ( paine indiana http://www.bucataras.ro/retete/roti-paine-indiana-37942.html ) .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dum Aloo (Curry de cartofi)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

RoXx 1

02.12.2012, 15:33

multumesc jolygina gabytza

sebirizescu 1

06.01.2013, 22:45

bun

RoXx 1

07.04.2013, 22:28

multu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

ieri la 23:06

Somon pe pat de legume la cuptor

de oanapl 5

ieri la 22:59

Paste carbonara cu sos de smantana

de oanapl 5

ieri la 22:48

Rondele de cartofi, cu unt si cascaval la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 19:02

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de cartofi