Dumplings

de dantes in Porc, 19 Noi 2020 | 5912 vizualizari

 

Un preparat traditional chinezesc care se prepara in ajunul anului nou

 

INGREDIENTE

  • Pentru coca
  • Faina alba 300 g
  • Apa calda 200 mi.
  • Sare un varf de cutit
  • Pentru umplutura
  • Varza chinezeasca 200 g
  • Ceapa verde 2 fire
  • Ghimbir proaspat 2 lingurite
  • usturoi 2 catei
  • carne de porc 300 g
  • sare 1 lingurita
  • zahar 1 lingurita
  • bicarbonat 1 lingurita
  • otet di orez 1 lingura
  • sos de soia 1 lingurita
  • ulei de susan 2 linguri
  • amidon de porumb 1 lingurita
  • sare,piper dupa gust.
  • apa rece 3 linguri
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dumplings:

Se amesteca faina, apa clocotita si sarea si se framanta foarte bine, apoi coca se imparte in doua si se da forma unor colacei, ce se invelesc cu o folie alimentara si se lasa la odihnit 20 minute.

Carnea se da prin masina de tocat, se pune intr-un castron mare si se amesteca cu ceapa verde, ghimbirul, varza chinezeasca, cateii de usturoi, toate tocate marunt cu cutitul, se adauga si restul ingredientelor si se amesteca foarte bine.


Se ia coca si fiecare colacel se imparte in 16 si se intinde aluatul cu sucitorul in forme rotunde de circa 1 mm.


In centrul fiecarui disc de aluat se pune cate o lingura din compozitie, marginile se umezesc cu apa si se lipesc, formand galuste.


Intr-o tigaie mare se pune putin ulei se incinge tigaia se asaza galustele, apoi se adauga 200 ml apa, se acopera cu un capac, se lasa pe foc pana scade apa, apoi se da la o parte capacul si se mai lasa coca pana se rumeneste putin.

Se poate servi ca atare s-au cu un sos picant

Daca ti-a placut reteta noastra "Dumplings" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Coltunasi cu carne