Dumplings

de dantes in Porc, 19 Noi 2020 | 193 vizualizari

 

Un preparat traditional chinezesc care se prepara in ajunul anului nou

 

INGREDIENTE

  • Pentru coca
  • Faina alba 300 g
  • Apa calda 200 mi.
  • Sare un varf de cutit
  • Pentru umplutura
  • Varza chinezeasca 200 g
  • Ceapa verde 2 fire
  • Ghimbir proaspat 2 lingurite
  • usturoi 2 catei
  • carne de porc 300 g
  • sare 1 lingurita
  • zahar 1 lingurita
  • bicarbonat 1 lingurita
  • otet di orez 1 lingura
  • sos de soia 1 lingurita
  • ulei de susan 2 linguri
  • amidon de porumb 1 lingurita
  • sare,piper dupa gust.
  • apa rece 3 linguri
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dumplings:

Se amesteca faina, apa clocotita si sarea si se framanta foarte bine, apoi coca se imparte in doua si se da forma unor colacei, ce se invelesc cu o folie alimentara si se lasa la odihnit 20 minute.


Carnea se da prin masina de tocat, se pune intr-un castron mare si se amesteca cu ceapa verde, ghimbirul, varza chinezeasca, cateii de usturoi, toate tocate marunt cu cutitul, se adauga si restul ingredientelor si se amesteca foarte bine.




Se ia coca si fiecare colacel se imparte in 16 si se intinde aluatul cu sucitorul in forme rotunde de circa 1 mm.




In centrul fiecarui disc de aluat se pune cate o lingura din compozitie, marginile se umezesc cu apa si se lipesc, formand galuste.




Intr-o tigaie mare se pune putin ulei se incinge tigaia se asaza galustele, apoi se adauga 200 ml apa, se acopera cu un capac, se lasa pe foc pana scade apa, apoi se da la o parte capacul si se mai lasa coca pana se rumeneste putin.


Se poate servi ca atare s-au cu un sos picant

Daca ti-a placut reteta noastra "Dumplings" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

EsteraFlori94 1

21.11.2020, 08:53

Super!

dantes 1

21.11.2020, 09:06

Multumesc pentru aprecieri!

Rocsi 1

23.11.2020, 19:43

Interesante si cred ca sunt si gustoase!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert salam de biscuiti de post
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

RETETA RECOMANDATA
Tofu cu carne tocata si sos