Muschiulet de porc picant cu orez- in stil asiatic

de adela1981 in Porc, 15 Mar 2012 | 3061 vizualizari

 

Asiatic sau nu, ne-a placut tare mult, cand i-am spus Andreei ca mancam in stil chinezesc a fost super-mega-ultra incantata :). A doua zi m-a intrebat daca mai este ,, orez chinezesc ?,, :))) copiii astia, ii place tare mult orezul :) !!!!

 

INGREDIENTE

  •  500 gr muschiulet de porc  
  • 1 ardei verde iute
  • 1/2 ardei iute rosu uscat
  • 3 cepe/
  • 1 legatura ceapa verde
  • 4 catei usturoi
  • 8 rosii cherry
  • 1 lingurita praf curry
  • sare, piper
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 200 gr orez
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 2-3 linguri sos de soia 
  • 50 ml supa de carne
  • susan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc picant cu orez- in stil asiatic:

Incingem uleiul de masline intr-o tigaie sau Wok, dar sa nu se arda si adaugam carnea taiata in bucatele mici la prajit. Condimentam cu sare, piper si lasam 2-3 min la foc iute, scuturand din cand in cand. Ceapa si usturoiul se toaca marunt si adaugam la carne, lasam pana ce se inmoaie ceapa. Apoi, adaugam ardeiul iute taiat, pasta de ardei, rosiile chery si praful de curry. Scuturam putin tigaia, lasam inca 2-3 min apoi stingem cu supa de carne si adaugam 2-3 linguri sos de soia.


Lasam totul pe foc potrivit si lasam sa scada, intre timp, fierbem orezul separat in apa cu sare, al-dente.


Se serveste cu orezul fiert si cu seminte de susan !!! Pofta mare!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc picant cu orez- in stil asiatic" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

bucatarimcudiana 1

15.03.2012, 13:48

arata bine

Sim0na 1

15.03.2012, 18:11

Arata delicios!!!

Aurelia 07_07 1

16.03.2012, 07:53

La Multi Ani sanatate si fericire

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din fleica de porc la cuptor