Muschiulet de porc picant cu orez- in stil asiatic

de adela1981 in Porc, 15 Mar 2012 | 4876 vizualizari

 

Asiatic sau nu, ne-a placut tare mult, cand i-am spus Andreei ca mancam in stil chinezesc a fost super-mega-ultra incantata :). A doua zi m-a intrebat daca mai este ,, orez chinezesc ?,, :))) copiii astia, ii place tare mult orezul :) !!!!

 

INGREDIENTE

  •  500 gr muschiulet de porc  
  • 1 ardei verde iute
  • 1/2 ardei iute rosu uscat
  • 3 cepe/
  • 1 legatura ceapa verde
  • 4 catei usturoi
  • 8 rosii cherry
  • 1 lingurita praf curry
  • sare, piper
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 200 gr orez
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 2-3 linguri sos de soia 
  • 50 ml supa de carne
  • susan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc picant cu orez- in stil asiatic:

Incingem uleiul de masline intr-o tigaie sau Wok, dar sa nu se arda si adaugam carnea taiata in bucatele mici la prajit. Condimentam cu sare, piper si lasam 2-3 min la foc iute, scuturand din cand in cand. Ceapa si usturoiul se toaca marunt si adaugam la carne, lasam pana ce se inmoaie ceapa. Apoi, adaugam ardeiul iute taiat, pasta de ardei, rosiile chery si praful de curry. Scuturam putin tigaia, lasam inca 2-3 min apoi stingem cu supa de carne si adaugam 2-3 linguri sos de soia.

Lasam totul pe foc potrivit si lasam sa scada, intre timp, fierbem orezul separat in apa cu sare, al-dente.

Se serveste cu orezul fiert si cu seminte de susan !!!  Pofta mare!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc picant cu orez- in stil asiatic" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

bucatarimcudiana 1

15.03.2012, 13:48

arata bine

Sim0na 1

15.03.2012, 18:11

Arata delicios!!!

Aurelia 07_07 1

16.03.2012, 07:53

La Multi Ani sanatate si fericire

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc cu orez