Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
inca de mica mancam eclere .... si sotul meu le adora .... asa ca uite-le :D
Intr-o craticioara se amesteca laptele cu apa, untul, sarea si se pune pe foc. Cand incepe sa fiarba se adauga faina amestecand mereu pana se formeaza o pasta mai groasa. Se pune aceasta compozitie intr-un bol mai mare si se incorporeaza pe rand ouale.
Cu aceasta compozitie se formeaza eclerele, intr-o tava tapetata cu hartie de copt, ,cum doriti, eu as fi vrut sa le fac mai mari si ca niste floricele, dar din cauza ca sprite-ul nu isi facea treaba cum trebuia, mi-au iesit niste forme rotunde :((.Se lasa la cuptorul incins la 200 gr pt 30-45 minute. Se scot din tava si se lasa la racit.
Intre timp se face budinca de vanilie conform instructiunilor de pe plic, la fel cea de ciocolata, si frisca la fel.
Cand s-au racit eclerele, se taie se adauga budinca , frisca si se orneaza cu ciocolata topita inainte.
Se orneaza cum doriti voi, !
pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult