Eclere cu crema de cremsnit

de marianascarlat in Prajituri, 14 Apr 2013 | 5151 vizualizari

 

Cremele pentru prajituri sunt mai bune si mai sanatoase daca le prepari in casa.
Dar crema de cremsnit de la dr. Oetker e foarte buna si deosebit de gustoasa, Asa ca o folosesc de cate ori am ocazia.

 

INGREDIENTE

Pentru coji:

  • 1/2 pahar apa
  • 1/2 pahar ulei
  • un pahar de faina
  • 5 oua
  • un praf de sare

Umplutura:

  • o cutie de crema pentru cremsnit de la Dr. Oetker
  • 750ml. lapte

Glazura:

  • 100gr ciocolata cu lapte
  • 50gr unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Eclere cu crema de cremsnit:

Punem pe foc apa cu uleiul si praful de sare. Cand acestea au dat in fiert se adauga faina in bloc si se amesteca cu mixerul pana aluatul se desprinde de pe peretii vasului. Rezulta o coca potrivita si neteda. Se ia vasul de pe foc se lasa cateva minute sa se raceasca .Cand s-a racit suficient ca sa nu se gateasca ouale instantaneu, incepem sa adaugam ouale unul cate unul amestecand bine dupa fiecare.


Punem coca intr-un pos si intr-o tava tapetata cu hartie de copt , formam din coca betisoare lunguiete de aluat . Le coacem la foc iute 15 minute apoi la foc potrivit inca 5-10 min sau depinde de cuptorul fiecareia.


Intre timp pregatim crema dupa instructiunile inscrise pe cutie. Eu sunt adepta cremelor preparate in casa, dar crema asta e fara cusur.


Dupa ce s-au copt cojile, le lasam un pic sa se raceasca, le taiem pe jumatate cu un cutit ascutit bine si le umplem cu crema. La operatia asta am folosit iarasi posul.


Topim la aburi ciocolata cu untul si o turnam cu grija peste eclere.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Eclere cu crema de cremsnit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

diana_k 1

16.04.2013, 09:06

sunt delicioase eclerele, toata lumea le adora

marianascarlat 1

16.04.2013, 10:09

Multumesc Diana!

Krystyan Trendy 1

08.12.2013, 13:54

minunate eclere

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cremsnit(reteta bunicii)