Eclere rotunde :)

de AnyCostescu in Prajituri, 24 Noi 2012 | 2638 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 500 ml apa
  • 250 ml ulei
  • 7 oua
  • un varf de cutit de sare
  • 2 budinci dr oetker de vanilie
  • 1 litru lapte
  • 300 gr zahar
  • 500 gr frisca hulala
  • zahar pudra
Portii: 28
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Eclere rotunde :):

Cojile se prepara astfel:se fierbe apa cu uleiul si sarea,cand fierbe adaugam faina toata odata si amestecam


Se lasa la racit si dupa ce se raceste se adauga ouale unul cate unul...niciodata nu se adauga toate odata pt ca se inmoaie aluatul


Se pune aluatul intr-un pos si se pun forme in tava


Se coace la foc potrivit pana se rumenesc


Dupa ce se racesc se taie in jumatati


Intre timp se prepara budincilie cum scrie pe plic. e nevoie de 1litru lapte si 150gr zahar


Se bate si frisca hulala cu 150 gr zahar


Se umplu cojile mai intai cu budinca si apoi cu frisca


Ca decor eu am folosit zahar pudra si un "mot" de frisca


Din aceste ingrediente mi-au iesit 28 portii potrivite


Spor la treaba


Pofta buna!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Eclere rotunde :)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Sim0na 1

25.11.2012, 16:49

bune oricum ar arata!

AnyCostescu 1

26.11.2012, 10:41

andreea_angelo 1

26.11.2012, 17:39

mmmmmmmmmmm ce bune sunt

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Eclere cu crema de nes,frisca si glazura de ciocolata