Eclere rotunde :)

de AnyCostescu in Prajituri, 24 Noi 2012 | 3163 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 500 ml apa
  • 250 ml ulei
  • 7 oua
  • un varf de cutit de sare
  • 2 budinci dr oetker de vanilie
  • 1 litru lapte
  • 300 gr zahar
  • 500 gr frisca hulala
  • zahar pudra
Portii: 28
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Eclere rotunde :):

Cojile se prepara astfel:se fierbe apa cu uleiul si sarea,cand fierbe adaugam faina toata odata si amestecam


Se lasa la racit si dupa ce se raceste se adauga ouale unul cate unul...niciodata nu se adauga toate odata pt ca se inmoaie aluatul


Se pune aluatul intr-un pos si se pun forme in tava


Se coace la foc potrivit pana se rumenesc


Dupa ce se racesc se taie in jumatati


Intre timp se prepara budincilie cum scrie pe plic. e nevoie de 1litru lapte si 150gr zahar


Se bate si frisca hulala cu 150 gr zahar


Se umplu cojile mai intai cu budinca si apoi cu frisca


Ca decor eu am folosit zahar pudra si un "mot" de frisca


Din aceste ingrediente mi-au iesit 28 portii potrivite


Spor la treaba


Pofta buna!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Eclere rotunde :)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Sim0na 1

25.11.2012, 16:49

bune oricum ar arata!

AnyCostescu 1

26.11.2012, 10:41

andreea_angelo 1

26.11.2012, 17:39

mmmmmmmmmmm ce bune sunt

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Eclere