Muffins de post

de Adele in Prajituri, 24 Sep 2014 | 1064 vizualizari

 

M-am inspirat de la reteta Clementinei : http://www.bucataras.ro/retete/negresa-de-post-63040.html..Au iesit o nebunie :D :X

 

INGREDIENTE

  • Pentru compozitie:
  • 3 cani de faina.
  • 1 si jumatate de zahar.
  • 1 cana de ulei.
  • Jumatate de cana de apa.
  • 6 linguri de cacaoa.
  • 1 praf de copt.
  • 2 mere .
  • 3 linguri de dulceata.
  • Scortisoara.
  • 2 linguri de ahar.
  • Decor :
  • ciocolata
  • zahar pudra.
Portii: 24
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins de post:

Pentru inceput se curata merele si se taie cuburi se pun cu zahar si scortisoara pe foc,se coc pentru 10 minute (pana se caramelizeaza).Se lasa la racit.


Intr-un vas se pune zaharul ,apa si uleiul ,se amesteca ,dupa care se adauga faina cu cacaoa si praful de copt si se continua sa se amestece pana compozitia devine cremoasa si omogena.Se adauga merele si dulceata de cirese.


Se pregatesc formele de muffins si se umple fiecare pe jumate,se dau la cuptor la 180 ° pentru aproximativ 20 de minute.


Se decoreaza cu ciocolata sau zahar pudra.


Pofta buna!!

 

TIPS-URI

1

Se poate folosi orice tip de dulceata/gem.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

anca_rm 1

25.09.2014, 10:06

Adele 1

25.09.2014, 10:31

Anca

bettyC 1

16.12.2014, 11:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose cu iaurt si gem de caise