ESCALOP DE PORC CU CIPERCI

de Pasiune pentru bucatarie in Porc, 12 Mar 2010 | 5429 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne de porc
  • 5 lg faina
  • sare,piper
  • 3 lg pasta de tomate
  • 1 cutie ciuperci
  • 200 ml vin rosu
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ESCALOP DE PORC CU CIPERCI:

Carnea se bate cu ciocanul de snitele,se sareaza,se pipereaza,se trece prin faina si se frige in ulei incins(intr-o cratita mai mare) unde s-a prajit inainte 3 catei de usturoi.Dupa ce s-a fript carnea punem in uleiul ramas ciupercile taiate si apoi punem vinul si o cana de apa.Lasam 10 min la foc potrivit apoi adaugam pasta de tomate si 3 linguri de faina amestecate cu apa(rantas).Cand punem rantasul amestecam incontinuu sa nu se faca cocoloase.Potrivim sosul de sare si gata.SERVIM CU PIURE DE CARTOFI.


POFTA BUNA!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "ESCALOP DE PORC CU CIPERCI" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Rocsi 1

13.03.2010, 14:45

Pasiune pentru bucatarie 1

13.03.2010, 15:41

fetelor a fost foarte bun!prima data am mancat la un restaurant din sibiu si mi-a placut foarte mult.

adry88 1

07.07.2011, 11:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc umplut cu ciuperci si invelit in bacon