Escalop de vitel cu ciuperci

de ela in Vita, 16 Dec 2010 | 6017 vizualizari

 

una din mancarurile de care nu ma mai satur......

 

INGREDIENTE

  • 600 gr pulpa de vitel,
  • 2 conserve ciuperci,
  • 2 fire ceapa verde,
  • 5 linguri smantana,
  • 150 ml vin alb,
  • 30 gr unt,
  • sare,piper,
  • 1cub vegeta de vita,
  • usturoi,
  • 1 foaie dafin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Escalop de vitel cu ciuperci:

Carnea se taie fasii subtiri si se pune la prajit la foc puternic,amestecand continuu pana se rumeneste frumos.


In untul ramas se pune ceapa taiata marunt,usturoiul pisat cu putina apa si se lasa la distuit 1ominute,avand grija sa nu se arda.Adaugam ciupercile taiate felii,foaia de dafin si mai lasam la calit 10minute,completand cu putina apa,sa nu se prinda de oala.Adaugam si carnea,completam cu apa cat sa acopere totul si mai lasam pe foc pana se inmoaie ciupercile.Adaugam vinul,sare,piper si cubul de vegeta si mai lasam sa fiarba pana scade zeama.Punem smantana si mai lasam cateva minute.Stingem focul si presaram deasupra patrunjel.Servim cu piure de cartofi si salata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop de vitel cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (57)

adriana_bobu 1

17.12.2010, 23:52

o nebunie 5

ela 1

17.12.2010, 23:53

Adriana,chiar e nebunie

adry88 1

08.05.2011, 16:10

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa-crema de ciuperci
  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

RETETA RECOMANDATA
Beef Bourguignon