Placinta cu carne de vita

de -Licurici- in Vita, 28 Iul 2017 | 430 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de vita
  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov
  • 1 plic condiment lichid cu bere pentru marinare Vegeta grill
  • 1 lingura de ulei
  • piure de cartofi:
  • 5 cartofi medii
  • 50 g unt
  • 100 ml lapte
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu carne de vita:

Carnea se taie cubulete potrivite.


Plicul cu condimentul lichid se agita bine, apoi se toarna peste carne.


Carnea se lasa la marinat in frigider, 30 min.


Intre timp, se pregateste piureul.


Cartofii se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare.


Cand sunt gata, se scurge apa si se zdrobesc impreuna cu untul taiat cubuete si laptele, adaugat putin cate putin, amestecand continuu.


Ceapa se taie fideluta, iar morcovul rondele.


Carnea marinata se pune intr-o tigaie cu o lingura de ulei si se rumeneste.


Cand si-a schimbat culoarea, se adauga ceapa si morcovul si se calesc putin, pana se inmoaie.


Se adauga un pahar cu apa si se mai lasa 2-3 min pe foc, apoi se pune in 2 vase termorezitente, iar deasupra piureul de cartofi.


Se baga la cuptor, pentru 40min, la foc potrivit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu carne de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

dantes 1

29.07.2017, 09:04

Buna!

-Licurici- 1

29.07.2017, 10:41

Ma bucur ca va place!

Gherca Daniela 1

29.07.2017, 18:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert rulouri cu branza dulce
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

RETETA RECOMANDATA
Gulas de vita "arta VIENEZA"