Evantai cu legume si branza

de ianculubita in Mancaruri de legume, 10 Iul 2013 | 2357 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2cartofi fierti in coaja
  • 2ardei grasi colorati
  • 2rosii
  • 1dovlecel
  • 100g branza brie
  • 100g mozzarella
  • 50g masline fara samburi si taiate
  • 200g smantana fermentata
  • 2oua
  • 1mana de busuioc
  • 4-5linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 1lingura unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Evantai cu legume si branza:

In boluri separate,punem legumele taiate rondele,mai putin dovlecelul pe care-l feliem sil prajim putin  iar in al bol branza taiata felii;intr-o tava unsa cu unt,punem alternativ rondele de legume,printre ele felii de branza si din loc in loc cate o frunza de busuioc;daca au mai ramas cartofi,ii punem pe marginea tavii;stropim deasupra cu ulei,pudram cu sare,piper,putin busuioc uscat si dam la cuptor 20min;dupa acest timp,scoatem tava si rasturnam amestecul de oua,smantana,sare,piper,deasupra punem maslinele feliate si mai lasam 10min.

Se serveste calda.

TIPS-URI

1

intercalata cu branza,se pot pune si felii de bacon

2

dovlecelul poate fi pus si pe gratar cine nu doreste sa-l prajeasca

Daca ti-a placut reteta noastra "Evantai cu legume si branza" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

6643 puncte

Panacris

3872 puncte

Rocsi

2943 puncte

 Adi

2871 puncte

Constelatialeu

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Iahnie de fasole la slow cooker Crock Pot

pe 26.10 la 20:22

Desert banana coffee brownie

pe 26.10 la 19:20

Pulpe de pui cu masline si vegetale la slow cooker Crock Pot

pe 26.10 la 16:34

Vinete umplute

de Ksenya 5

pe 26.10 la 12:06

Pizza cu chorizo

de Rocsi 9

pe 24.10 la 20:46

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi cu feta si marar la cuptor