Extasy

de adasev12 in Dulciuri, 6 Oct 2010 | 4585 vizualizari

 

o alta inventie de moment...nevoia te invata...numele mi-a venit pe moment...

 

INGREDIENTE

  • 200 ml frisca
  • 1 ou
  • o ciocolata cu lapte
  • cateva piscoturi
  • 3 l-ite de ness
  • 100 g zahar pudra plus 1 lg zahar tos
  • o lg coniac
  • 2 lg dulceata de visine
  • 2 lg dulceata de smochine
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Extasy:

ciocolata se pune la topit cu o 2 lg de lapte sau un cubulet de margarina....se lasa la racit

se bate frisca spuma tare. galbenusul se freaca spuma cu zaharul pudra, se adauga 1 l-ita de ness diluata, apoi ciocolata topita si se mixeaza toate imreuna, se adauga o lg cogniac, dar nu e obligatoriu...

restul de ness se prepara cu zahar in el se vor inmuia piscoturile.

se face o bezea din albus batut spuma cu zahar, o l-ita de amidon diluat si 2 lg de dulceata ( eu am pus de visine, sa fie mai acrisoara...)

se monteaza apoi desertul in cupe...eu l-am pus in straturi: crema de ciocolata, frisca, piscoturi , bezea si deasupra dulceata de smochine., in unele am pus felii proaspete de smochina...

Daca ti-a placut reteta noastra "Extasy" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

adasev12 1

07.10.2010, 11:47

postavaru...multumesc!

Corinuta 1

07.10.2010, 13:10

arata bine desertul!

adasev12 1

07.10.2010, 15:18

mersi corinuta, pupici la aia mica!!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă la pahar