Extasy

de adasev12 in Dulciuri, 6 Oct 2010 | 2364 vizualizari

 

o alta inventie de moment...nevoia te invata...numele mi-a venit pe moment...

 

INGREDIENTE

  • 200 ml frisca
  • 1 ou
  • o ciocolata cu lapte
  • cateva piscoturi
  • 3 l-ite de ness
  • 100 g zahar pudra plus 1 lg zahar tos
  • o lg coniac
  • 2 lg dulceata de visine
  • 2 lg dulceata de smochine
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Extasy:

ciocolata se pune la topit cu o 2 lg de lapte sau un cubulet de margarina....se lasa la racit


se bate frisca spuma tare. galbenusul se freaca spuma cu zaharul pudra, se adauga 1 l-ita de ness diluata, apoi ciocolata topita si se mixeaza toate imreuna, se adauga o lg cogniac, dar nu e obligatoriu...


restul de ness se prepara cu zahar in el se vor inmuia piscoturile.


se face o bezea din albus batut spuma cu zahar, o l-ita de amidon diluat si 2 lg de dulceata ( eu am pus de visine, sa fie mai acrisoara...)


se monteaza apoi desertul in cupe...eu l-am pus in straturi: crema de ciocolata, frisca, piscoturi , bezea si deasupra dulceata de smochine., in unele am pus felii proaspete de smochina...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Extasy" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

adasev12 1

07.10.2010, 11:47

postavaru...multumesc!

Corinuta 1

07.10.2010, 13:10

arata bine desertul!

adasev12 1

07.10.2010, 15:18

mersi corinuta, pupici la aia mica!!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tort Babuska -am implinit 35 de ani!!