Extasy

de adasev12 in Dulciuri, 6 Oct 2010 | 3091 vizualizari

 

o alta inventie de moment...nevoia te invata...numele mi-a venit pe moment...

 

INGREDIENTE

  • 200 ml frisca
  • 1 ou
  • o ciocolata cu lapte
  • cateva piscoturi
  • 3 l-ite de ness
  • 100 g zahar pudra plus 1 lg zahar tos
  • o lg coniac
  • 2 lg dulceata de visine
  • 2 lg dulceata de smochine
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Extasy:

ciocolata se pune la topit cu o 2 lg de lapte sau un cubulet de margarina....se lasa la racit


se bate frisca spuma tare. galbenusul se freaca spuma cu zaharul pudra, se adauga 1 l-ita de ness diluata, apoi ciocolata topita si se mixeaza toate imreuna, se adauga o lg cogniac, dar nu e obligatoriu...


restul de ness se prepara cu zahar in el se vor inmuia piscoturile.


se face o bezea din albus batut spuma cu zahar, o l-ita de amidon diluat si 2 lg de dulceata ( eu am pus de visine, sa fie mai acrisoara...)


se monteaza apoi desertul in cupe...eu l-am pus in straturi: crema de ciocolata, frisca, piscoturi , bezea si deasupra dulceata de smochine., in unele am pus felii proaspete de smochina...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Extasy" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

adasev12 1

07.10.2010, 11:47

postavaru...multumesc!

Corinuta 1

07.10.2010, 13:10

arata bine desertul!

adasev12 1

07.10.2010, 15:18

mersi corinuta, pupici la aia mica!!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

4879 puncte

Rocsi

4490 puncte

Constelatialeu

4267 puncte

Lau

Lau 9

4125 puncte

lucy2002

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura frageda cu mere, de post
  • 06

    V

  • 07

    S

  • 08

    D

  • 09

    L

  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert tort de biscuiti de post