Tiramisu reţetă originală

de Julie in Dulciuri, 1 Aug 2011 | 3954 vizualizari

 

Reteta Annei Olson de tiramisu la pahar. Excelenta! Incercati si nu veti regreta!

 

INGREDIENTE

  • 1 l lapte,
  • 2 lingurite ness,
  • 4 linguri amidon,
  • 3 galbenusuri,
  •  4-5 linguri zahar,
  • 100 g ciocolata,
  • 3-4 linguri mascarpone.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă originală:

Tiramisu reţetă originală


Se mixeaza galbenusurile cu zaharul.


Se desface amidonul in putin lapte.


Se topeste ciocolata la baie de aburi.


Intr-un vas pe foc, se pune laptele si se incalzeste usor, se da vasul deoparte, se adauga ness-ul, apoi galbenusurile si amidonul. Se amesteca bine, se strecoara compozitia si se pune din nou pe foc. Se lasa sa fiarba, amestecand continuu, pana se ingroasa.


Crema obtinuta se imparte in doua parti egale. In prima parte se incorporeaza branza mascarpone, iar in a doua, ciocolata topita.


Se aseaza in pahare straturi de crema tiramisu si se pudreaza deasupra cu cacao. Se lasa la rece cel putin 2 ore inainte de a fi servita.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă originală" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

ionela2682 1

01.08.2011, 21:42

Julie 1

04.08.2011, 09:16

adry88 1

04.08.2011, 11:05

bun bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gustari cu pasta de avocado si ton
  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tìramisú - reteta originala