Fajitas mexicane

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 1 Aug 2015 | 1962 vizualizari

 

O reteta rapida, ideala pentru o cină făcută rapid......

 

INGREDIENTE

  • 8 tortilla pentru fajitas (sau 4 lipii mari pentru kebab taiate in 2),
  • 350 gr carne tocata de vita,
  • 2 rosii,
  • 1/2 ardel rosu,
  • 1 ceapa esalota,
  • 1 catel de usturoi,
  • 1 lingura de smantana,
  • 2 linguri de cascaval ras,
  • 1 lingurita de paprika dulce,
  • 1 lingurita de coriandru macinat,
  • 1 lingura de ulei de masline,
  • sare, piper proaspat macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fajitas mexicane:

Curatam si taiem ceapa si usturoiul marunt.


Ardeiul se curata si se taie cubulete.


Calim ceapa si usturoil in uleiul de masline, adaugam ardeiul apoi carnea si revenim bine.


Punem rosiile taiate cubulete si amestecam.


Adaugati 1/2 pahar de apa, condimentele.


Se fierbe la foc mic timp de 10 de minute. La sfarsit adaugati smantana si cascavalul ras. Amestecati.


Incalziti lipiile la cuptor 5 minute.


Puneti 2 linguri de compozitie in centru, ridicati peste compozitie partea de jos a lipiei si rulati.


Serviti-le calde , cu salata verde si felii proaspete de castravete sau rosie.


Pofta Buna!!!!

 

TIPS-URI

1

puteri incalzi lipiile si la microunde- 1 minut

Daca ti-a placut reteta noastra "Fajitas mexicane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Andreea Caroline 1

02.08.2015, 16:11

-Licurici- 1

03.08.2015, 09:36

Tare bune sunt!

Gicuta69 1

10.08.2015, 10:36

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

10060 puncte

Constelatialeu

8830 puncte

Lau

Lau 9

8350 puncte

Andreea Caroline

7840 puncte

mihaelar63

6880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de perisoare
  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

RETETA RECOMANDATA
Nachos Regalo