Fajitas mexicane

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 1 Aug 2015 | 5708 vizualizari

 

O reteta rapida, ideala pentru o cină făcută rapid......

 

INGREDIENTE

  • 8 tortilla pentru fajitas (sau 4 lipii mari pentru kebab taiate in 2),
  • 350 gr carne tocata de vita,
  • 2 rosii,
  • 1/2 ardel rosu,
  • 1 ceapa esalota,
  • 1 catel de usturoi,
  • 1 lingura de smantana,
  • 2 linguri de cascaval ras,
  • 1 lingurita de paprika dulce,
  • 1 lingurita de coriandru macinat,
  • 1 lingura de ulei de masline,
  • sare, piper proaspat macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fajitas mexicane:

Curatam si taiem ceapa si usturoiul marunt.

Ardeiul se curata si se taie cubulete.

Calim ceapa si usturoil in uleiul de masline, adaugam ardeiul apoi carnea si revenim bine.

Punem rosiile taiate cubulete si amestecam.

Adaugati 1/2 pahar de apa, condimentele.

Se fierbe la foc mic timp de 10 de minute. La sfarsit adaugati smantana si cascavalul ras. Amestecati.

Incalziti lipiile la cuptor 5 minute.

Puneti 2 linguri de compozitie in centru, ridicati peste compozitie partea de jos a lipiei si rulati.

Serviti-le calde , cu salata verde si felii proaspete de castravete sau rosie.

Pofta Buna!!!!

TIPS-URI

1

puteri incalzi lipiile si la microunde- 1 minut

Daca ti-a placut reteta noastra "Fajitas mexicane" nu uita sa-i faci un review.
 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tortilla cu cartofi si bacon