Farfale cu crochete de pui

de Julie in Farfalle, 5 Iul 2010 | 7528 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g farfale
  • Pentru sos:
  • 4-5 linguri cu suc de rosii
  • 2 catei de usturoi
  • sare, piper, boia
  •  cimbru verde, busuioc
  • Pentru crochete:
  • un piept de pui
  • un cartof
  • 2-3 linguri pesmet
  • un ou
  • un catel de usturoi
  • sare, piper
  • marar, patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfale cu crochete de pui:

Preparam mai intai crochetele:

Carnea se toaca apoi se amesteca cu cartoful ras si scurs de zeama, oul, usturoiul pisat ,mararul si patrunjelul tocate marunt. Dupa gust adaugam sare, piper iar la sfarsit pesmetul. Se amesteca bine si in cazul in care compozitia este inca moale, se mai adauga putin pesmet. Ne udam mainile cu apa si formam bile mici pe care le prajim in ulei incins sau le introducem la cuptor.

Prepararea sosului:

Usturoiul se taie felii subtiri si se prajeste in 2 linguri ulei. Se adauga sucul de rosii si se lasa sa dea cateva clocote. Se potriveste gustul cu sare, piper. Se adauga cimbru verde, busuioc  si pastele , pe care le-am fiert separat 8-10minute in apa cu sare. Amestecam usor, lasam sa mai dea un clocot si oprim focul.

Servim pastele cu crochete de pui, si frunze de cimbru verde

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfale cu crochete de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

nadina73 1

07.07.2010, 00:42

ce bine arata super si e vreaunota 10

Julie 1

07.07.2010, 09:07

Nadina, te poti servi fara sa mai ceri voie!

Bucataras Medi 1

09.07.2010, 07:18

si mie imi plac funditele.............5 furcu................

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu fasole verde - de post