Farfale cu sos de ton si smantana

de Sim0na in Farfalle, 10 Aug 2012 | 3999 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva ton in ulei
  • 4 catei usturoi
  • ½ lingurita ardei usturat macinat
  • zeama a ½ lamaie
  • 4 linguri smantana acra
  • 5 frunze busuioc
  • sare
  • 2 maini farfale
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfale cu sos de ton si smantana:


Intr-un wok am pus tonul cu ulei cu tot, apoi am adaugat usturoiul taiat bucati, praful de ardei usturat si zeama de lamaie. Am amestecat bine si am lasat cateva minute, pana ce a scazut zeama. Am adaugat si smantana si am amestecat bine. La final am pus busuiocul tocat si am potrivit de sare.


Farfalele le-am fiert conform instructiunilor date de producator, le-am trecut sub jet de apa, apoi bine scurse le-am adaugat peste sosul de ton. Am amestecat, am oprit focul si... am papat cu mare pofta!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Farfale cu sos de ton si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Sim0na 1

13.08.2012, 18:15

Mena, Motan

Bunica 1

14.08.2012, 23:40

bune, bune!

jolygina 1

16.08.2012, 00:07

super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Farfale in sos, cu piept de pui crocant