Farfalle cu cascaval si sos de rosii cu busuioc la cuptor

de reisnaor_2006 in Farfalle, 21 Oct 2015 | 1245 vizualizari

 

O reteta simpla si delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr farfalle
  • 400 gr de sos de rosii cu busuioc
  • 150 gr de cascaval
  • 2-3 lg ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • 2 oua
  • busuioc tocat
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu cascaval si sos de rosii cu busuioc la cuptor:

Cascavalul il dam prin razatoare.Intr- o tigaie incingem uleiul si sotam usturoiul.Adaugam sosul de rosii cu busuioc,sare,piper si busuioc tocat.


Separat fierbem pastele al dente.Cand sunt fierte le punem in strecuratoare sa se scurga de apa si pregatim un vas de yena.


Punem in vas un strat de paste,cascaval ras deasupra sosul de rosii cu usturoi,paste dinou pana cand ultimul strat ramane sos de rosii.Batem 2 oua cu putina sare si busuioc si le turnam peste paste.D-am la cuptor la 200 grade pentru 10 minute.Pofta buna.

 

TIPS-URI

1

Cand punem pastele la fiert adaugam un strop de ulei ca sa nu se lipeasca.

2

Putem folosi in loc de sos de rosii un sos de smantana si parmezan.

3

Ingrediente putem adauga ciuperci,ceapa verde,oregano.

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu cascaval si sos de rosii cu busuioc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

reisnaor_2006 1

21.10.2015, 18:14

multumesc mult

Rocsi 1

21.10.2015, 19:30

As manca o portie mica, sa fie fierbinti...

anca_rm 1

22.10.2015, 08:57

simplu si bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Paste cu dovlecei si mortadella