Farfalle cu ton

de nadina73 in Paste, 31 Aug 2010 | 4344 vizualizari

 

o mancare usora si foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 1 punga farfalle(fundite)250g
  • sare
  • putin ulei
  • 500 g conserva de ton
  • 150 ml pasta de tomate
  • piper
  • 1 ceapa
  • cascaval 100 g
  • busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu ton:

Se fierb pastele in apa cu sare putin ulei


Se caleste ceapa tocata in putin ulei apoi se pune pasta de tomate si pestele scurs de ulei(eu am avut o conserva de 1 kg si am pus jumatate din ea)


se condimenteaza cu piper si busuioc dupa care se amesteca cu pastele fierte


Se servesc calde cu cascaval ras deasupra si eu am mai pus si pasta de tomate,deasupra,sant super bune,si au mancat si piticii chiar foarte bine,iar la sotul i-a ramas ceva sa guste si el

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

nadina73 1

18.09.2010, 01:04

sincer ma tot gandesc,cum e posibil asa ceva?nu pot sa cred ca imi vad ochii sincereu nu am scris asa ceva

gaby_duceag 1

18.09.2010, 07:12

m-a socat si pe mine, nadina, pt ca eu chiar iti citisem reteta, atunci cand ai pus-o, cand am ras ca e mult cascaval.. uite, am gasit-o http://www.bucataras.ro/retete/1067/farfalle-cu-bacon-si-spanac.html dar e pusa din 2009!!!! aia. o fi ceva ..nu stiu, nu ma pot pronunta ca nu-s in domeniu.

nadina73 1

18.09.2010, 10:44

gat vad ca sa rezolvat ,multumesc mult Bucatarasaseara inmarmurisem sincer cand am vazut nu putem sa cred ,dar e bine cand totul se termina cu binemultumesc mult

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Lasagna