Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Intr-o oala punem apa la fiert cu putina sare si lingurita de ulei.
Cand aceasta incepe sa fiarba adaugam pastele si lasam sa fiarba 8-10 minute.
Intr-un bol punem branzica, 2 oua, sare dupa gust si omogenizam.
In alt bol ma micut punem oul ramas, smantana, putina sare si batem bine.
Dupa ce s-au fiert pastele, le scurgem de apa apoi le amestecam cu branzica.
Punem budinca intr-un vas (de lut) uns cu unt si turnam deasupra oul batut cu smantana.
Dam la cuptor pana se rumeneste usor deasupra.
Pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult