Farfalle cu varza calita

de T I M E A in Farfalle, 17 Noi 2012 | 1679 vizualizari

 

Mancarea asta e una din preferatele mele. O mananc cu mare, mare drag si imi aduce aminte si de copilarie si de vacantele de vara de la tara unde mancam destul de des acest fel. Daca va place varza dulce, cred ca o sa va placa si pastele acestea.

 

INGREDIENTE

  • o varza mica
  • 250-300 gr paste farfalle
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu varza calita:

Varza o taiem felii subtiri si o punem intr-un bol. Presaram peste varza o lingurita de sare mare si lasam asa timp de 5-10 minute. Apoi 'framantam'putin varza si o stoarcem bine de apa.


Punem varza la calit tmp de 20-25 de minute, amestecand mereu pt a nu se pindede fundul vasului.


Punem sare si piper dupa gust. Ideal e sa fie mai piperat.


Separat fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, scrurgem de apa si adaugam peste varza.


Amestecam bine cele doua compozitii apoi servim cald.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu varza calita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (41)

T I M E A 1

19.11.2012, 11:14

multumesc Gabytza

Criss 1

20.11.2012, 14:05

Ador pastele cu varza.

T I M E A 1

20.11.2012, 15:26

Si eu Criss

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ficatei si sos de rosii