Fasole batuta

de BarbatLaCratita in Mancaruri de post, 19 Noi 2010 | 11376 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/4 kg fasole
  • 2 catei usturoi
  • 2 cepe
  • un pastarnac
  • un morcov
  • 200 g rosii
  • 200 ml ulei
  • o lingurita cimbru
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta:

Fierbem fasolea cu morcovul si pastarnacul in apa cu sare. Apoi le pasam si incorporam uleiul la fel ca si cum am face maioneza. Adaugam usturoiul pisat si sare dupa gust. Calim ceapa, adaugam rosiile si lasam la foc mediu 10 min. Apoi punem cimbrul si condimentele.
Punem sosul peste fasolea pasata si sunteti invitatele mele la cina :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (164)

BarbatLaCratita 1

19.12.2010, 22:06

Si senior poate fi interpretat gresit, pe unii ii poate duce cu gandul la batranete... Pana gasim ceva, merge si Senzational
Imi incep acum reabilitarea, pun o reteta

diaconta 1

20.12.2010, 08:48

In fata mea nu te-ai reabilitat,doar stii ca nu mananc peste Senzationalule,cu o reteta nu se face primavara

elena1988 1

27.03.2011, 17:56

arata foarte bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta cu ceapa calita si boia