Fasole batuta

de nyana in Mancaruri de post, 29 Noi 2009 | 1942 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g fasole boabe
  • 6 cepe mari
  • un morcov mic
  • o telina mica
  • un pic de albitura
  • o ceapa mica
  • o cutiuta de bulion( sau 2 linguri)
  • 100 ml ulei
  • 6 catei de usturoi pisati
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta:

Se fierbe fasolea cu morcovul, telina , albitura si ceapa(toate taiate marunt ca pentru ciorba). Cand fasolea s-a fiert foarte tare se da de pe foc si se pune intr-un bol inalt si se macina cu blenderul sau cu mixterul pana devine o pasta.


Se calesc cele 6 cepe cu 100 ml ulei pana cand ceapa s-a rumenit, apoi adaugam usturoiul pisat mai calim un pic si la sfarsit adaugam bulionul.


Fasolea pasta se amesteca cu 2 linguri de ceapa si cu o lingura de ulei (cel in care s-a calit ceapa) se omogenizeaza bine apoi se aseaza intr-un castron si se pune restul de ceapa deasupra.


Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (8)

Teo 1

01.12.2009, 20:40

IMI PLACE CA, V-ATI gandit la ziua Romaniei sa gatiti fasole batuta;chiar buna!

rivka 1

04.12.2009, 10:50

e foarte buna fasolea...cu castraveti murati...mmmm
azi fac si eu!

Dana Cristea - pusikmea 1

05.04.2010, 17:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sos de soia Inedit pentru paste