Fasole batuta

de nyana in Mancaruri de post, 29 Noi 2009 | 5115 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g fasole boabe
  • 6 cepe mari
  • un morcov mic
  • o telina mica
  • un pic de albitura
  • o ceapa mica
  • o cutiuta de bulion( sau 2 linguri)
  • 100 ml ulei
  • 6 catei de usturoi pisati
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta:

Se fierbe fasolea cu morcovul, telina , albitura si ceapa(toate taiate marunt ca pentru ciorba). Cand fasolea s-a fiert foarte tare se da de pe foc si se pune intr-un bol inalt si se macina cu blenderul sau cu mixterul pana devine o pasta.

Se calesc cele 6 cepe cu 100 ml ulei pana cand ceapa s-a rumenit, apoi adaugam usturoiul pisat mai calim un pic si la sfarsit adaugam bulionul.

Fasolea pasta se amesteca cu 2 linguri de ceapa si cu o lingura de ulei (cel in care s-a calit ceapa) se omogenizeaza bine  apoi se aseaza intr-un castron si se pune restul de ceapa deasupra.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Teo 1

01.12.2009, 20:40

IMI PLACE CA, V-ATI gandit la ziua Romaniei sa gatiti fasole batuta;chiar buna!

rivka 1

04.12.2009, 10:50

e foarte buna fasolea...cu castraveti murati...mmmm
azi fac si eu!

Dana Cristea - pusikmea 1

05.04.2010, 17:31

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Iaurt cu fructe