Fasole batuta

de marinicayou10 in Mancaruri de post, 27 Feb 2012 | 3172 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole uscata
  • 3 cepe mari
  • 2 linguri pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 3 catei de usturoi
Portii: 7
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta:

Se fierbe fasolea bine,bine.Cand este fiarta se da prin masina de tocat sau la robot..etc


Separat se toaca ceapa julien si se caleste bine in ulei. Cand este gata ceapa se adauga pasta de tomate si se mai lasa 2 minute.Se pune fasolea batuta intr-un castron si se agauga usturoiul pisat,sare si piper si cateva linguri din uleiul de la ceala calita si se amesteca bine.Deasupra se pune ceapa calita care este atat de buna :)


Imi place fasolica batuta cu multa ceapa si castraveciori acri.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

MotanLaOale 1

27.02.2012, 19:28

Bya Ralu 1

27.02.2012, 22:31

buna

marinicayou10 1

28.02.2012, 00:56

Si pe gustul meu cu multaaaa ceapa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza lacto-vegetariana

la 06:16

Varza rosie calita cu otet balsamic

de Anett 4

ieri la 20:45

Conopidă gratinată

de RODIMUR 4

ieri la 19:21

Dovleac copt cu scortisoara si miere

de Adi 4

ieri la 18:31

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu mere (de post)