Legume picante

de dantes in Mancaruri de post, 23 Dec 2016 | 3613 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g morcovi taiati rondele
  • 100 g cartofi taiati cuburi
  • 100 g fasole verde
  • 2 cepe taiate marunt
  • 1 ardei iute taiat marunt
  • 1/2 boia de ardei iute
  • 1/2 coriandru macinat
  • 1/2 lingurita turmeric sau curcuma
  • 100 g conopida rupta in buchetele mici
  • 100 ml lapte de cocos
  • 3 linguri de ulei
  • Ingrediente pentru pasta picanta
  • 2 catei de usturoi taiati marunt
  • 2 cm de ghimbir
  • 1 ardei iute tocat
  • 1/2 lingurita de fenel
  • 100 g rosii taiate cubulete4
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume picante:

Pentru pasta picanta toate ingredientele se  dau prin blender.

Intr-o oala se pune uleiul se adauga ceapa si ardeiul iute si se calesc pana se inmoaie ceapa. Se adauga morcovii, boiaua de ardei iute,coriandru,turmericul si sare,se amesteca bine si se da focul mic,se adauga cartofi se acopera cu un capac si se lasa 10 minute.

Se adauga conopida si fasolea verde, pasta picanta facuta la blender se acopera si se mai lasa 15 minute pe foc.

Se opreste focul se adauga laptele de cocos si se amesteca.

TIPS-URI

1

Legume

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume picante" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole rosie cu porumb