Fasole batuta, cu carnati

de Sidy in Porc, 30 Ian 2012 | 2634 vizualizari

 

Oare ce prezentare sa-i mai fac? Stiti toate cat e de buna...
Fasole batuta este todeauna regina. Destul de zgomotoasa, dar todeauna savuroasa, fasolea batuta o poti servi atat la masa vegetarianului cat si a celui ce are ca principala vegetala.... porcul.Neaparat cu muraturi alaturi.

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole boabe, uscata
  • 1 ceapa rosie
  • 2-3 fire ceapa verde
  • 2 linguri pasta de gogosar
  • sare 
  • piper
  • 50 ml ulei de masline
  • catei de usturoi
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 foaie dafin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta, cu carnati:

Se pune fasolea in apa rece , la inmuiat de seara.


A doua zi se pune fasolea la fiert . Se lasa sa clocoteasca 10 minute dupa care se schimba apa. Se pune iar la fiert cu cateva boabe de piper, foaia de dafin si 2-3 catei de usturoi. Se lasa la fiert 30–35 minute pina se inmoaie bine. Timpul de fierbere poate varia in functie de tipul de fasole.


Se taie ceapa solzisori si se caleste in ulei. Cand devine translucida se pune boiaua, pasta de gogosari si se amesteca. Se scurge fasolea se mixeaza bine de tot cu mixerul , apoi se amesteca cu ulei si usturoi pisat, dupa gust.


Prajim carnatul , il portionam si il servim alaturi de fasolea batuta si de muraturi.


Pofta mare !


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta, cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

gaby_gabytza 1

30.01.2012, 17:52

Buuun

danakarin 1

31.01.2012, 09:09

ah, Sidy, trimite-mi si mie o portie ! Mancarurile aste clasice ale noastre, ce bune sunt ! cu usturoi... !

kukibella 1

31.01.2012, 20:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole la ceaun