Fasole batuta cu ceapa

de ALIGIULIA in Mancaruri de post, 19 Dec 2012 | 4493 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii de fasole sau 250-300 gr fasole uscata pe care o puneti la fiert
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2 cepe mai mari
  • sare
  • piper
  • 2 pahare suc de rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta cu ceapa:

Se pune fasolea la fiert, daca folositi fasole uscata. Daca nu, se ia fasolea din cutie si se clateste bine sub jetul de apa.

Se pune in mixter si se mixeaza (mama acasa o pisa cu furculita sau cu zdrobitorul de cartofi, apoi o freca cu lingura de lemn de iesea ca o crema) adaugand putina apa calda ca sa iasa cremoasa, puneti usturoiul si mai mixati un pic .

Rasturnati, potriviti de sare si piper si puneti in farfurii. Deasupra puneti sosul din ceapa si bulion pe care il faceti dupa cum urmeaza. Se taie ceapa pestisori se caleste bine cu ulei si un pic de apa ca se sa inmoaie. Se adauga sosul de bulion si se lasa sa dea cateva clocote pana ce iese uleiul deasupra si scade un pic apa formandu-sosul. Se adauga peste fasole si se serveste repedeeeee.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta