Fasole batuta cu ceapa

de ALIGIULIA in Mancaruri de post, 19 Dec 2012 | 2367 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii de fasole sau 250-300 gr fasole uscata pe care o puneti la fiert
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2 cepe mai mari
  • sare
  • piper
  • 2 pahare suc de rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta cu ceapa:

Se pune fasolea la fiert, daca folositi fasole uscata. Daca nu, se ia fasolea din cutie si se clateste bine sub jetul de apa.


Se pune in mixter si se mixeaza (mama acasa o pisa cu furculita sau cu zdrobitorul de cartofi, apoi o freca cu lingura de lemn de iesea ca o crema) adaugand putina apa calda ca sa iasa cremoasa, puneti usturoiul si mai mixati un pic .


Rasturnati, potriviti de sare si piper si puneti in farfurii. Deasupra puneti sosul din ceapa si bulion pe care il faceti dupa cum urmeaza. Se taie ceapa pestisori se caleste bine cu ulei si un pic de apa ca se sa inmoaie. Se adauga sosul de bulion si se lasa sa dea cateva clocote pana ce iese uleiul deasupra si scade un pic apa formandu-sosul. Se adauga peste fasole si se serveste repedeeeee.....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Lau 1

19.12.2012, 20:12

Aurelia 07_07 1

19.12.2012, 20:25

marcela1979 1

20.12.2012, 06:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

RETETA RECOMANDATA
Legume la Actifry