Fasole batuta cu sos de ceapa

de deea2686 in Mancaruri de post, 7 Apr 2015 | 3781 vizualizari

 

Am zis macar in saptamina mare sa tinem si noi post si am pregatit o fasole batuta su sos de ceapa si ciorba de fasole.....Doamne ajuta sa reusim sa tinem postul.

 

INGREDIENTE

  • 800 gr fasole fiarta alba
  • 4 catei usturoi
  • sare
  • ulei masline
  • 2 cepe
  • patrunjel verde
  • 1 lingura bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta cu sos de ceapa:

Fasolea fiarta si scursa se mixeaza cu blenderul,se adauga2 linguri ulei de masline ,sare,usturoiul pisat si se amesteca bine.Se pregateste sosul de ceapa astfel:se toaca ceapa marunt si se pune la calit cu ulei ,sare si putina apa .Amesteci din cind in cind apoi daca ceapa nu e fiarta mai adaugi apa.Cind e aproape fiarta pui bulionul si la final patrunjelul tocat.Se serveste impreuna cu fasolea.Pofta buna !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta cu sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de conopida