Fasole batuta in crapatura de carnat

de epurasha2bb in Porc, 12 Mar 2010 | 3768 vizualizari

 

fiindca nu s-a mai putut rabda de pofta ce a starnit-o miha cu a ei fasolica batuta iaca
s-a infaptuit!

 

INGREDIENTE

  • 1 castron fasole uscata alba,
  • 1 ceapa,
  • 1 lingura  boia de ardei dulce,
  • 2 graunti de usturoi,
  •  1 bucata de morcov
  • si o bucatica de radacina de telina,
  •  3 linguri pasta de tomate,
  • 3-4 carnati grosi pentru gratar.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta in crapatura de carnat:

Fasolea se tine in apa cateva ore si apoi se pune la fiert cu apa si sare, se schimba apa de 3 ori cu alta clocotita si a treia oara adaugam morcovul si telina si un graunte de usturoi.Adagam si o lingura de ulei.Lasam sa fiarba bine de tot si cand a scazut bine oprim focul, lasam sa se raceasca putin si apoi pasam bine fasolea.Apoi intr-o tigaita calim 1 ceapa tocata marunt cu un graunte de usturoi si apoi adaugam pasta de tomate.Apoi adaugam acest sosulet deasupra fasolicii batute.Crapam carnatii pe mijloc si ii punem la sfarait intr-o tigaie /plita sau pe gratar.Se vor desface bine singuri si apoi cand s-au rumenit ii umplem in crapatura cu fasolea batuta si ornam cu sosuletul de ceapa calita.


O bunatate!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta in crapatura de carnat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

epurasha2bb 1

12.03.2010, 20:23

mersi madi, vad ca ti-ai luat furculitele!

epurasha2bb 1

12.03.2010, 20:24

brandusa nu m-am gandit prea mult la titlul-am trantit asa , autentic!

epurasha2bb 1

12.03.2010, 20:27

Oana nu lesina, vrei sa te am pe constiinta! astept si varianta ta!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gustari cu pasta de avocado si ton
  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fasole cu ciolan afumat