Fasole boabe cu carnaciori - Multicooker

de T I M E A in Mancaruri cu carne, 21 Mai 2014 | 8022 vizualizari

 

Mancarea aceasta face parte din mancarurile gatite rapid cand ajung acasa de la munca.
Weekendul e dedicat mancarurilor mai complicate iar in cursul saptamanii, fiind mai mereu in criza de timp, pregatesc de obicei ceva ce nu necesita mult timp de pregatire si preparare.

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii boabe de fasole rosie
  • 1 ceapa galbena
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 ardei galben
  • 6-7 linguri pasta de gogosari cu rosii
  • 300 gr carnaciori subtiri din carne de vita cu porc
  • 2 linguri ulei
  • 1/2 cana apa
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole boabe cu carnaciori - Multicooker:

Punem la calit in putin ulei ceapa curatata si spalata si taiata marunt impreuna cu ardeiul taiat cubulete. Folosim functia "Fry" a aparatului pe 10 minute.

Adaugam carnaciorii taiati bucatele si amestecam pana se calesc si acestia.

Boabele de fasole spalate bine inainte (eu le pun intr-o sita si le tin sub apa rece pana se spala bine de apa in care a fost conservata) le punem in vas, apoi adaugam pasta de rosii putina sare si un pic de piper, o jumatate de cana de apa si acoperim pornind functia Stew de la aparat pe 30 de minute.

Daca facem pe aragaz acoperim vasul in care gatim cu un capac si lasam sa fiarba 20-25 de minute.

Puteti vedea si din poza de mai jos care sunt pasii, desi e cat se poate de simplu de gatit aceasta mancare fie ca o faceti intr-un vas pe aragaz fie folositi un aparat de gatit.

Si cam asta a fost tot, in maxim 40 de minute de cand ne-am apucat sa pregatim ingredientele avem o mancare delicioasa si consistenta.

Pofta mare!

TIPS-URI

1

Daca folositi fasole boabe uscata, o tineti o zi in apa rece si apoi o ferbeti inainte de a pregati mancarea. Aruncati apa in care a fiert

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole boabe cu carnaciori - Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fasole verde cu ciocănele de pui la Multicooker